Verksted

Verksted 2

 

NORD-AUTO er merkeverksted for Opel, Suzuki og Isuzu. I tillegg utfører vi verkstedtjenester på alle andre merker. Vi har også verksted for biler opp til 7500 kg. Vi er medeier i midtnorges mest moderne og effektive bilskadeverksted, Tønne Karosseri og Lakk AS og Steinkjer Bilskadesenter. Dette gjør at vi er et totalt bilvarehus og utfører alle tjenester for deg som kunde hos oss. Vi har som mål at du som kunde hos oss skal ha et problemfritt bilhold.

 

Service og vedlikehold

Regelmessig service på din bil er den beste forebygging av uforutsatte problemer. Serviceintervaller kan du se i serviceheftet der det står både tid og omfang på servicene. Som kunde hos oss vil du også bli kontaktet for tilbud om kommende service.
Vi tar selvfølgelig periodisk kjøretøykontroll – EU kontroll på din bil. Her kan vi kontrollere biler opp til 7500 kg.

 

Varebil/ næringsbil

Som næringsbilkunde hos NORD-AUTO kan du inngå service og reparasjonsavtaler der vi forplikter oss til bl.a ståtid og pris. Ta kontakt med oss for å høre mer om en slik avtale.

 

Bilglass

Vi skifter og reparerer frontruter på alle merker.

 

Bilskade

Ved bilskade hjelper vi deg med alt fra kontakt med forsikringsselskapet til takst og leiebil. Vår skadeavdeling Tønne Karosseri og Lakk as har avtale med alle forsikringsselskaper.

 

VÅRE KUNDER SKAL HA ET PROBLEMFRITT BILHOLD

 

Tid for EU-kontroll?

Sjekk når det er tid for neste EU-kontroll på vegvesen.no

 

Timebestilling