BM! Singel med råkul bil

«Jeg sletta Tinder-kontoen min straks jeg fikk den nye Izusu D-Max’n»
ler villmarksbarnet Jens Kvernmo.

Bilen som er best for meg
«Jeg trodde sjekkinga mi var i boks når jeg kom med et slikt glis av en bil, men der tok jeg jammen meg grundig feil. Jeg hadde ikke tenkt på at det KUN var bilen de så når jeg kom kjørende, jeg ble litt i skyggen av en slik lekker bil. Damene snur seg jo etter bilen og ikke meg. Noen av damene kommer faktisk ganske nærme også, men da ser de jo heller ikke på meg, da er det som regel hundene mine de synes er super søt» forteller han med innlevelse og et glimt i øyet.  «Men fra spøk til alvor, jeg har i en årrekke hatt et tett og godt samarbeid med Nord-Auto, og har kjørt Isuzu i mange år. Jeg var derfor ikke i tvil om at det var den nye Arctic Trucks utgaven jeg ønsket meg. For meg er det dette bilen jeg trenger og ville ha, den er rett og slett mest optimal til mitt bruk.
D-Maxen er jeg vant til, og nå får jeg den i ny utgave med enda mere trykk.
Driftssikkerheten og at det er god plass til hundene i en bil betyr mye når jeg skulle velge meg bil» fortsetter Jens.

 

Folkelig og jordnær
«Vi er svært fornøyd med det gode samarbeidet vi har med Jens» sier Øyvind Bjørgan, daglig leder i Nord-Auto.  «Han er jordnær, folkelig, trivelig. Kan jeg si at du er en enkel sjel, som liker kun det beste i livet?» sier han med et skrått blikk bort på Jens.  De ler begge to. Isuzu D-Max Arctic Trucks utgaven vil Jens ha med seg når han kjører Norge på langs og jakter utover høsten.

 

Ny Isuzu D-Max Artic Trucks er nå på Steinkjer
«Mange hadde høye forventninger da helt nye Isuzu D-MAX ble lansert i starten av året» fortsetter Øyvind. «Siden forrige generasjon D-Max ble lansert i 2012, har bilen gjennomgått en rekke oppdateringer siden den gang. Den nye modellen er derimot langt mer enn en oppgradering – her er alt nytt. Den nye modellen har en imponerende lang utstyrsliste, suverene spesifikasjoner, klasseledende sikkerhetsutstyr og en rekke interiørløsninger som gir fantastisk komfort. Vi synes at denne er den tøffeste pick-up’en i sin klasse.»

 

Næringslivskveld hos Nord-Auto
Både Jens og Øyvind ser fram til gode høstdager. Jens vil kombinere jakt med en del foredrag, og han vil blant annet holde flere for samarbeidspartneren Nord-Auto. «Vi vil invitere våre næringslivskunder både i Namsos, Steinkjer, Verdal og Oppdal på flere næringslivskvelder der Jens blant annet forteller hva som egentlig skjedde på alle turene han har vært på. I tillegg vil det selvfølgelig bli mulighet for flere gode bilprater og servering i løpet av en slik kveld. Dette er et
høydepunkt både for oss og våre kunder og vi gleder oss til det» avslutter Øyvind.

 

Fakta:

  • Isuzu AT 33 og AT 35
  •  Isuzu Arctic-Trucks-sortimentet består av Arctic Trucks 33 og Arctic Trucks 35.
  • AT33 er en enklere ombygning, og består av blant annet 20 mm heving, tilpasning av hjulhus, større hjul,
   hengerfeste, skvettlapper bak, nye felger og kalibrering av speedometer.
  • Arctic Trucks 35 er derimot en svært omfattende ombygning, og skreddersys for terrengkjøring under
   ekstreme forhold. 
  • Ombygningen består av nye lakkerte skjermbreddere, større hjul, nye
   felger, tilpasning av hjulhus, avtagbart hengerfeste, skvettlapper foran og bak, nye stigtrinn, 40
   mm mer heving, kalibrering av speedometer og momentnøkkel til dekkskift. Hele 85 stk. deler byttes ut eller legges til.