Den nye Grandland Hybrid 4 er nå på Steinkjer

I løpet av desember er det mulig å komme til Nord-Auto i Steinkjer å prøvekjøre den nye ladbare hybrid-SUVen fra Opel. Bilen passer perfekt for å kjøre elektrisk til hverdag. 

 

 

Ny utgave
«Når Opel oppdaterer sin største SUV, får den design, teknologi og funksjonalitet i toppklasse. Ikke minst syntes dette gjennom en heldigital cockpit, som gir Grandland et helt nytt førermiljø. Opel fortsetter sin visjon om å demokratisere teknologi, og nye Grandland leverer flere nye tekniske høydepunkter. Denne bilen kan kjøre lange strekninger på kun elektrisk drift – det betyr null utslipp så lenge forbrenningsmotoren ikke er i bruk, samt lave driftsutgifter» forteller Bendik Selli Skogmo hos Nord-Auto.

 

 

Kommer i nytt design
«Ved førsteinntrykk vil du se at faceliften på denne utgaven er stor. Bilen får et helt nytt moderne utseende i fronten. Et av dem er IntelliLux LED® Pixel Light som med sine 168 LED-elementer setter en ny standard i klassen. Lyset kan kombineres med Night Vision, som for første gang introduseres på en Opel. Systemet oppdager mennesker og dyr i mørket opptil 100 meter foran bilen, og varsler føreren. Selvkjøring nivå 2 er også på plass for Grandland. Det vil si at bilen posisjonerer seg i banen, i tillegg til å holde avstanden til forankjørende bil helt ned til stillestående» sier Bendik.

 

Opel Vizor med IntelliLux LED Pixel-lys
Siden introduksjonen av Grandland i 2017 har den pekt fremover mot Opels nye design. «Når den nå får den svært tydelige Opel Vizor-fronten, ser vi hvordan den sømløst integrerer blitzen i front med de nye klasseledende IntelliLux LED Pixel-lysene og skaper en helhet. 84 LED-segmenter i hvert frontlys, er det samme som i Opel Insignia, og lysene sørger for å tilpasse seg hastighet og kjøreforhold uten å blende motgående grafikk. Det store antallet LED-segmenter bidrar til at man enda mer presist kan maskere bort områder man ikke ønsker å blende, samtidig som alt annet får rikelig med lys. På dagtid synes den kjente Opel-vingen som signatur i frontlysene» forteller Bendik.

 

 

Klart, intuitivt og moderne
«Grandland får nå også Opel Pure Panel. Som et resultat av målet om en visuell «detox», har Opel – til tross for en digitalisering av førermiljøet – funnet en kombinasjon med fysiske knapper for de viktigste funksjonene som gjør kjøreopplevelsen både trygg og komfortabel. Med totalt 22-tommer med display tilgjengelig, har fører tilgang på all nødvendig informasjon tydelig og lettlest uten å ta blikket bort fra veien.

 

 

Gode seter
Komforten i forsetene er fortsatt i toppklasse, med ergonomiske seter utviklet i samarbeid med «Gesunder Rücken e.V.» – hos Opel kjent som AGR. De gjør deg i stand til å finne en perfekt sittestilling – og kan også leveres med kjøling i tillegg til varme» smiler Bendik 

 

Tilpasset ulike kjøreforhold
«Grandland Hybrid 4 er utstyrt med en 1,6-liters bensinturbo og to elmotorer på 80 kW, som sørger for at kreftene fordeles på de hjulene som har best grep. Velger du firehjulsdrift får du også en rekke sportslige moduser, skreddersydd til ulike kjøreforhold – elektrisk, hybrid, AWD eller sport. Med hybrid-modusen vil bilen selv finne den mest effektive utnyttelsen av drivlinjen, mens det elektriske kjøreprogrammet er optimalt i byer og tettbygde strøk».

 

God rekkevidde til daglig bruk
«Den elektriske rekkevidden på inntil 59 km, bidrar til at du kan gjøre unna de fleste kjøreturer uten å lade» avslutter Bendik og oppfordrer alle til å komme innom hos Nord-Auto for en god bilprat.