Hva sier bilfargen din om deg?

Hvorfor valgte du den fargen du har på bilen din? Psykologene mener det sier mye om personligheten din. Kjenner du deg igjen i det som sies om bilfargen din?

Mange biler på en parkeringsplass

Rød

Velger du en rød bil, er du utadvent, morsom, impulsiv og kanskje også litt aggressiv. Du er selvsikker, ambisiøs og festens midtpunkt – eller så ønsker du gjerne å være det. 

De som kjører røde biler, er motorvegens ekshibisjonister og vil gjerne signalisere til alle at de har noe imponerende å vise deg.

Grå

Kjører du rundt i en grå bil, er du mest sannsynlig en person som ikke liker å peke deg ut i mengden. Du bryr deg ikke så mye om status, men desto mer om status quo. Grå symboliserer også forsiktighet og kompromisser. Du foretrekker et liv på det jevne fremfor de store opp- og nedturene.

Sølvgrå

Liker du sølvgrå biler, er du praktisk anlagt, innovativ, med god teft for forretninger og god smak. Siden du lever et hektisk liv, passer det perfekt med en grå bil som skjuler at bilen din er skitten. Du liker jobben din, men jobber kanskje litt mer enn du egentlig må – kanskje for å kunne bruke penger på dyre ting du ønsker deg?

Blå

Medfølelse, optimisme, stabilitet og ærlighet kjennetegner de som kjører blå biler. Du vil gjerne at folk tenker på deg som en som har mye selvinnsikt og er klok.

Grønn

Er bilen din grønn, er du trygg på deg selv, og du bryr deg ikke om hva andre folk synes om deg. Det er ikke mange grønne biler rundt på vegene, så ingen kan beskylde deg for å være opptatt av trender. Du er snill og tålmodig og går langt for å unngå en krangel – en egenskap andre kan vite å utnytte.

Brun/beige/champagne

Jordnær, ærlig og nøysom  er ord som beskriver de som kjører brune biler. Du bryr deg ikke om hva som er moderne, og du har heller ikke lyst til å kjøpe ny bil – det er viktigere for deg at du kjøper en bil som du kan ha i mange år; gjerne til den ikke kan repareres mer.

Gull/gul

Livsglede og godt humør preger de som velger gule eller gullfargede biler. Du har god fantasi, masse humor og god forretningsteft. Du er gjerne ung – enten til sinns eller i alder.

Oransje

Kjører du rundt i en oransje bil, er du opptatt av å gjøre en god handel – og av å fortelle folk at du har gjort det. Du er ikke redd for å være annerledes. Oransje er en av de minst populære fargene på biler – men det bryr du deg absolutt ingenting om! 

Svart

Svarte biler er sofistikerte og luksuriøse; og det samme er de som eier dem. Du er en person folk legger merke til. Du er viktig, har alltid kontroll og vil fremstå som mystisk – men innerst inne er du på leting etter mer mening i livet.

Hvit

Hvit er assosiert med ærlighet og renhet. Hvis bilen din er hvit, har du god smak, og du er en perfeksjonist – men kanskje har du egentlig lyst til å leve et litt enklere liv enn det du gjør?
Det er viktig for deg å fremstå som ung, fresh og moderne.

Alle andre farger

Du er unik – akkurat som bilen din. Du bryr deg ikke om trender; det som betyr noe for deg, er selve bilen du kjører rundt i. Kanskje har du bygd bilen din selv? Uansett elsker du den like mye som alt annet du har laget selv.

Vi har biler for alle

Uansett hvilken farge du vil ha på bilen din, kan vi hjelpe deg! Ta kontakt med oss, så finner vi drømmebilen din!

Kilde: littlethings.com