Kjører Steinkjer-Levanger hver dag i elbil

En smilende Kristin Hovelsen Aune møter oss i sin splitter nye Opel Mokka-e utenfor Sykehuset Levanger, rett før hun skal på ettermiddagsvakt. 

 

Mulighet til å gjøre en forskjell

Kristin Hovelsen Aune er født og oppvokst på Steinkjer, hvor hun er bosatt med mann og barn.

Til daglig pendler hun åtte mil til og fra jobb. 

– Jeg jobber som vernepleier i barne og ungdomspsykiatrien (BUP) ved Sykehuset Levanger, forteller hun.

 

Elbil med god rekkevidde

Kristin valgte å kjøpe elbil da hun startet å pendle til Levanger.

– Ettersom jeg kjører hver dag gjennom hele året fant jeg fort ut at det ville lønne seg for meg økonomisk. Det var også viktig for meg at bilen hadde bra rekkevidde. Jeg måtte være sikker på at jeg kom meg tur – retur uten å lade.

Derfor ble valget Opel Mokka-e.

– Jeg er så utrolig fornøyd med denne bilen. Den har god rekkevidde på 338 km og en veldig grei pris. Hvis jeg kun kjører mellom Steinkjer og Levanger kjører jeg tre dager uten å lade, noe som er helt perfekt for meg, forteller en fornøyd Kristin.  

 

Nord-Auto er “rå på service”

– Gjengen på Nord-Auto er enestående og rå på service, sier Kristin videre.

– De er blid, imøtekommende og kan det de driver med. Så går du og drømmer om å kjøpe deg nybil, brukt eller hva det måtte være, anbefaler jeg virkelig å ta turen til Nord Auto, avslutter Kristin.