Kommer aldri til å slutte med dekkhotell

Jeg skjønner ikke at jeg ikke begynte med dette tidligere, sier Torben Aune.

dekkhotell

Etter å ha brukt dekkhotellet til Nord-Auto i et par år, kan verken Torben eller kona Sandra tenke seg en annen løsning.

– Det er så praktisk, sier Torben. – Ikke bare oppbevarer Nord-Auto dekkene mine, men de bytter dekk før hver sesong og passer på at de er i god nok stand.

Og Torben er ikke alene om å bruke dekkhotellet vårt. Rad på rad med dekk ligger lagret hos oss. Før hver sesong setter vi opp time for dekkskift. Både dekkene vi tar av bilen og de vi setter på, er vasket og sett over, slik at du kan være trygg på at de er i god stand.

– Jeg syns det er deilig å ikke måtte finne plass til åtte dekk i garasjen hjemme, forteller Torben, – og det er fint å slippe og bruke tid på å bytte dekk! Med tre barn er det mer enn nok å bruke tiden sin på om jeg ikke skal stå og bytte dekk også!  

Aldri noe tull

Torben, som driver Shell-stasjonen både på Sparbu og på Verdal, i tillegg til Sparbukroa, er full av lovord om den hjelpen han får på Nord-Auto.

– Vi kjøpte Mazda 5-en gjennom Nord-Auto. Vi tar både reparasjoner og EU-kontrollene på både Mazdaen og Volvoen vår der. Vi vet at det aldri blir noe tull med det som blir gjort hos dem!