Konfirmasjonspengene gikk til bil, moped og hagle

Siden da har han hatt mange biler. – Jeg har faktisk tjent penger på alle bilene jeg har solgt privat, forteller Robert Grande, selger for Nord-Auto i Verdal.

Verdalingen har jobbet i industribransjen i mange år. Bilinteressen har han alltid hatt, men bare på privaten. Plutselig fikk han mulighet til å prøve seg som bilselger. Robert var ikke tung å be og startet sin nye karriere i 2018.

Lytter til kunden

I august i år ble han ansatt som ny bilselger hos Nord-Auto i Verdal. Allerede i oktober fikk han tittelen «månedens selger».

– Det viktigste jeg gjør er å lytte til kunden. Det er da jeg kan finne ut hva de egentlig er på jakt etter og faktisk hjelpe de, forklarer han.

Biler for alle

Nord-Auto har biler for alle, og dette innebærer biler for alle behov. Viktigheten ligger i å forstå hva behovet egentlig er, så alle parter blir fornøyde. Det er ingen tvil om at Grande er på riktig sted.

– Kundens trygghet er det aller viktigste. De skal vite at vi alltid er her, uansett, sier Robert. – Vi har biler for alle og bilhold for alle. Hos oss får du service på alle biler, vi ordner alle typer bilskade og ordner med leiebiler. Bilhold skal være enklest mulig og man skal slippe å ha mange å forholde seg til.

Spennende nyheter

– Nyåret byr på mye spennende. Vi har nye varebiler og hybridbiler som kommer inn. Og Opel Vivaro, kommer som elbil med motor på 75 kwh/300km, avslutter han. – Den vil kunne trekke tilhenger, og få en nyttelast på rundt 1,2 tonn.

Nye Opel Vivaro er nå tilgjengelig i tre lengder (460, 495 og 530 centimeter) og kan trekker henger på opptil 2,5 tonn. Den er tilgjengelig med automat og 4×4.

– Det viktigste jeg gjør er å lytte til kunden. Det er da jeg kan finne ut hva de egentlig er på jakt etter og faktisk hjelpe de, forteller Robert Grande