Legg søndagsturen hit!

Er du glad i å kjøre søndagstur, men trenger tips til nye steder å ta en kaffekopp eller spise middag? Her er fem steder du trygt kan sette kursen mot!

kaffekopp
  1. Vatn bistro er en liten perle av en bistro, helt i vannkanten på Hammervatnet på Åsen. Kom sulten – for her er maten like god som atmosfæren og vertskapet.

  2. Dineren i Vuddudalen, Vuddu Valley, frister med ekte amerikansk hamburgere, milkshaker og sandwicher i amerikanske omgivelser. Etter maten kan du besøke lysutsalget og museumet eller ta en titt på de gamle veteranbilene. Et sted du ikke glemmer med det første! 

  3. Skallstuggu ved Vulusjøen ligger på fjellet, 20 minutter fra både Levanger og Verdal. Fjellhytta ligger i flotte omgivelser, og mange bruker det som utgangspunkt for både gåturer og sykkelturer.
    NB: Du må passere en bom på vegen til Skallstuggu.

  4. Øyna byr på spektakulær utsikt over Inderøy og Trondheimsfjorden. Menyen byr på det beste fra det trønderske spiskammerset; 90 prosent av råvarene kommer fra de 10 kommunene du kan se fra restauranten.

  5. Munkeby herberge i Levanger tilbyr hjemmelaget mat med lokale råvarer, blant annet Munkeby-osten og Munkeby-ølet som de lager selv. Herberget ligger midt mellom ruinene av Munkeby kloster og det nye moderne Munkeby Maria kloster. 

Trenger du en ny bil til søndagsturen? Vi har et stort utvalg av både nye og brukte biler! Ta kontakt med oss for en bilprat!