LOKAL BEDRIFT MED ET GODT OMDØMME

Årbogen er en liten familiebedrift, med tilholdssted ovenfor gruvetårnet i Malm. De utfører det meste innen små og store oppgaver. Det kan være alt fra drenering rundt hus, plante et tre, lage en veranda, gruse opp en gårdsplass til større prosjekter.

Familiebedrift

– Jeg startet opp sammen med pappa i 2015, forteller Svein Årbogen, som fungerer både som eier, daglig leder og arbeider.

– Siden har vi blitt en helt fantastisk fin gjeng med 7 ansatte, som har en helt utrolig bred og erfaren kompetanse. Vi utfører alt fra store til små oppgaver, og har kompetanse innen grunnarbeid, betongarbeid og snekring.

– Det er viktig for oss å levere pålitelige og effektive tjenester til lokale kunder, men også til dem utenfor Malm, smiler Svein. Malm-gutten legger til at jobben er mer en livsstil enn en jobb. Han bor like ved de nye kontorlokalene og gleder seg hver dag til å komme i gang så tidlig som mulig.

– Hele gjengen som jobber her er svært dedikerte og de jobber hardt for å fullføre jobbene sine så raskt og effektivt som mulig. Vi er alle svært ærekjære, legger han til.

– Heldigvis har både samboer og de tre barna våre også stor interesse for både gravemaskiner og det jeg holder på med. De er ofte med hit om ettermiddagene. Vi holder på å totalrenovere de nye lokalene våre og det er nok å henge fingrene i, smiler han.

Lokalene er et gammelt nedlagt småbruk, like ovenfor gruvetårnet i Malm.

– Dette sto tomt i noen år, før vi bestemte oss for å ta over det å bruke det som kontorlokaler. Her har vi høvla tømmer selv og pusset opp innvendig. Til sommeren er det utendørs som skal til pers. Vi håper å få bevart noe av den gamle arkitekturen, blant annet har det et flott inngangsparti som vi har tenkt å ta ned og restaurere etter beste evne, sier Svein.

– Kompetansen har vi jo heldigvis på huset, legger han til med et stort smil.

Isuzu D-Max

Vi har hele tiden gjort gode prioriteringer som gjør det mulig å investerer i godt utstyr, sier Jogeir Strømhaug.

Jogeir forteller at de har hatt svært gode erfaringer med å handle biler til Nord-Auto i Steinkjer.

Vi har tidligere hatt to D-Max’er og tross et rimelig tøft bruk og med tung last har vi ikke klart å slite ut bilene. Eirik Lorås i Nord-Auto er svært god på oppfølging og vi er super fornøyde med å invistere i to Isuzu D-Max, forteller Jogeir.

Isuzu er en bil som er spesielt designet for å håndtere tunge laster og tøft terreng, noe som gjør den til det perfekte valget for vårt bruk. Vi valgte å oppgradere med blant annet dekk som tåler enda tøffere anleggsveier uten å kjøre seg fast, samt ekstra belysning, vi har med hardtopp bak og skuffer for verktøy bak i bilen. I tillegg er vi opptatt av miljøet og bærekraft og dette er biler som scorer bra på utslipp. Så er bilene svært gode med tanke på komfort, og det betyr en del når vi tilbringer mye tid bak rattet.

Vi er superfornøyde med
servicen hos Nord-Auto.” (Svein Årbogen og Jogeir Strømhaug)