Næringslivskveld med Nord-Auto

Nord-Auto arrangerer en eksklusiv kveld for firmakunder og samarbeidspartnere 20. oktober. Jens Kvernmo kommer og skal dele ufiltrerte historier fra sine ekspedisjoner.

ARRANGØRER: Denne gjengen gleder seg til næringslivskveld i regi av Nord-Auto 20. oktober. Foran f.v: Jens Kvernmo, Hermod Fledsberg og John Anders Lillemark. Midterste rekke f.v: Øyvind Bjørgan, Bendik Selli Skogmo, Eirik Ertsås Lorås og Lena Glømmen. Bak: Andrees van der Linden.

– Vi er i ferd med å dele ut personlige invitasjoner til ca. 140 firmakunder og samarbeidspartnere, forteller daglig leder Øyvind Bjørgan.

Det er ikke første gang at Nord-Auto inviterer til næringslivskveld, men det er noen år siden sist.

– Forrige gang var det en stor suksess og vi fikk mange gode tilbakemeldinger. Derfor var det på tide å arrangere noe slikt på nytt. Vi gjør det for å inspirere og gi en opplevelse for lokalt næringsliv, forklarer Bjørgan.

NYE HISTORIER: Jens Kvernmo kommer på næringslivskvelden og byr på nye historier fra sine mange eventyrlige reiser. Gjestene kan også stille spørsmål til den kjente friluftsmannen.

Jens med nye historier

Nord-Auto har satt sammen et eksklusivt program for kvelden og byr på lokal mat og inspirerende underholdning.

            Ogndalingen Jens Kvernmo, som er en av landets mest kjente eventyrere, lidenskapelig jeger, fisker, forfatter, friluftsmann og TV-personlighet, kommer for å dele historier og opplevelser med næringsaktørene som kommer.  

– Jeg legger opp til et lite foredrag der vi kan ha toveis kommunikasjon og hvor gjestene kan spørre meg om ting mens jeg forteller, sier Jens Kvernmo, og forteller at han gleder seg til å by på litt andre historier enn dem han vanligvis forteller under sine foredrag.

– For vi tåler nok litt tøffere historier her enn det du ellers presenterer, istemmer Bjørgan med et smil.

NETTVERK: I løpet av kvelden håper Nord-Auto-gjengen at folk i næringslivet blir bedre kjent og knytter nye kontakter. Bilselgerne Bendik Selli Skogmo (t.v.) og Eirik Ertsås Lorås (t.h.) tror foredraget med Jens Kvernmo blir populært.

Lokal mat på menyen

Næringslivskvelden skal avholdes i andreetasjen i Nord-Auto sine lokaler i Steinkjer. Bilene skal flyttes vekk og det blir dekket opp til store langbord. Maten er det John Anders Lillemark fra Bondens Utsalg som står for.

            – Jeg skal sørge for helgrillet gris og marinert svinenakke med masse godt tilbehør. Selve grisen tar fire timer å steke, forteller Lillemark.

            Øyvind Bjørgan forteller at Nord-Auto bevisst har valgt å kjøpe tjenester av Bondens Utsalg.

            – Vi er veldig opptatt av å bruke lokale leverandører og håper at helgrillet gris faller i smak hos gjestene. Dette skal bli, om ikke en helaften, så i hvert fall en langaften, smiler han.

Oppfordrer til nettverksbygging

Bjørgan sier videre at han håper at gjestene får godt utbytte av kvelden ved å bli bedre kjent og snakke med hverandre.

            – Vi vil gjerne at gjestene skaper nye forretningsforbindelser og diskuterer relevante utfordringer og muligheter på tvers av fag og næring. Dette skal være en arena for å bygge nettverk, understreker han.

            Det blir i tillegg til Jens Kvernmo også et par andre innslag i underholdningen i løpet av kvelden.

            – Blant annet skal By Brenneri presentere seg for å runde av det vi satser på skal bli en minneverdig kveld, avslutter Bjørgan.