Ny plassjef hos Nord-Auto i Steinkjer

En viktig bil for Nord-Auto er Isuzu D-Max, sier Edvard Slapgaard. Edvard er nyansatt plassjef hos Nord-Auto Steinkjer fra september og ser fram til en spennende bil høst.

Som far så sønn

– Eplet faller ikke langt fra stammen, sier Edvard med et smil. 
– Pappa (Kjell Slapgaard har) vært ansatt i flere år hos Nord-Auto, og sønnen arvet farens bil interesse. 
– Jeg vokste opp på Inderøy, men flyttet til Trondheim for å studere. Etter endt studie begynte jeg hos et bilfirma på Stjørdal og pendlet en periode. Drømmen var selvfølgelig å kunne flytte hjem til Inderøy igjen. Det er jo den vakreste plassen på jord, samtidig som det er nært det meste, forteller Edvard. 
 

Ivrig på å få jobben

–Jeg tok over Vatn-gården i sommer. Den har vært i mamma sin slekt siden 1900 tallet. Da ble valget enkelt, vi pakket sakene våre i Trondheim og flyttet hjem igjen. Da det i tillegg ble utlyst en stilling her hos Nord-Auto, var jeg svært ivrig på å kunne begynne å jobbe her. Jeg kjenner gjengen og vet hvor godt arbeidsmiljøet her er. 
– I en kommentar fra nabokontoret sitter far Kjell og humrer. 
– Jeg skal jo snart pensjonere meg, så det er helt greit at ungdommen kommer til, selv om jeg regner med at de fortsatt trenger råd fra en erfaren ringrev, ler han. 
 

En bransje i endring

– Bilbransjen er svært spennende og det er store endringer på kort tid. Både når det gjelder selve bransjen, produksjon, plattform og ikke minst merkelojalitet forteller Edvard. 
– Målet vårt er at vi hele tiden skal skape best mulig kundeopplevelser, og ha et samarbeid på tvers av avdelingene hos oss i Nord-Auto. Vi har en gjeng med svært dyktige folk både i Namsos, Steinkjer og Verdal. 
 

 

D-MAX en robust pickup med lavere forbruk  

– En viktig bil for Nord-Auto er Isuzu D-Max, sier Edvard. 
– For næringslivet er dette en svært trygg og sikker bil. D-Max er Norges mest solgte pickup og her får du en svært robust bil fullspekket med sikkerhetsutstyr med blant annet Adaptiv Cruise kontroll, autobrems, filskiftevarsler, ESP, ryggevarsler, bakkestartassistent og mye mer. 
 
Sikkerhet i høysete
 
– Den nye nye D-Max setter deg i et sentrum av ADAS-systemer (Advanced Driver-Assistance) for å passe på deg og passasjerene. Systemene jobber sammen for at kjøreturen blir både bedre og tryggere. Kort fortalt vil dette si at bilen med hjelp av Automatic Emergency Braking (AEB) hjelper med å hindre frontkollisjon eller redusere skade hvis kollisjon blir unngåelig. Systemet reagerer via kamera og laserradar. Den har innebygd Turn Assist, som er med å forhindrer at sjåføren svinger inn i et møtende kjøretøy. I tillegg vil funksjonen Attention Assist advare føreren om at kjøretøyet begynner å kjøre over i motgående kjørefelt. Dette er bare noen av sikkerhetsfunksjonene, fortsetter Edvard. 

 

 

3,5 tonn hengervekt

Med 3,5 tonn hengervekt, 1 tonn nyttelast, høyt utstyrsnivå og mange tilpasningsmuligheter er den klar for alle utfordringer, det er vel en grunn til at bilen blir kalt «kongen av pickup», ler Edvard. 
 
Isuzu innfører prisgaranti
 
Nå innfører Isuzu prisgaranti ved kjøp av ny Isuzu – kjøp ny Isuzu nå og behold bilprisen i 2023.
– Pickup-markedet er i disse dager preget av usikkerhet med mangel på microchips, transportutfordringer og etterdønninger fra Covid19. Konsekvensen er høyere bilpriser, lange produksjonstider og lenger leveringstider for kundene. Noen pickup-produsenter forteller om leveringstider på over et år, kan Edvard fortelle. 
– Også Isuzu opplever lenger leveringstider enn tidligere, men har likevel en langt bedre leveringssituasjon enn konkurrentene, og kan levere raskest med leveringstid på 2-5 måneder. For å gi kundene til Nord-Auto trygghet og forutsigbarhet, innfører Isuzu nå prisgaranti for biler som leveres i 2023 fra oss. Kort fortalt går det ut på at hvis man kjøper Isuzu nå, er du garantert dagens pris eks. registreringsavgift ved utlevering i 2023 avslutter Edvard Slapgaard.