Nye Opel Astra Electric lanseres hos Nord-Auto!

Tirsdag, 13. februar, inviterer bilforhandleren Nord Auto til en spesiell avduking av nye Opel Astra Electric.

Perfekt match for norske familier

Opel Astra Electric representerer det nyeste innen elektrisk biler som er spesielt tilpasset de nordiske forholdene med både sin romslighet og innovative teknologi. “Dette er bilen norske familier har ventet på,” sier Bendik Selli Skogmo fra Nord-Auto. “Med et bagasjerom på opptil 1 553 liter og avansert utstyr som Pixel Matrix lys og trådløs mobillader, setter denne bilen en ny standard for hva kunder kan forvente av elektriske familiebiler.”

Opel Astra Electric er den perfekte løsningen for norske familier som ønsker å gå over til elektrisk kjøring uten å kompromisse på plass og funksjonalitet.

Servering

Det blir mer enn bare bilvisning på arrangementet. Fra kl. 12:00 til 18:00 serveres det gratis kaffe, vafler, pølser, og brus. «Vi ønsker å gjøre dette til en hyggelig dag for alle som ønsker å stikke innom» forklarer Øyvind Bjørgan. “Det vil være også være muligheter for prøvekjøring og samtidig utforske alt det nye Opel Astra Electric har å tilby.”

Tirsdag 14. februar fra kl. 12:00 til 18:00 vil besøkende kunne nyte gratis kaffe, vafler, pølser, og brus.

 

Spesialtilbud

I forbindelse med lanseringen tilbyr Nord-Auto eksklusive tilbud på den nye Opel Astra Electric, inkludert gunstige lån- og leasingvilkår. “Vi vil gjøre det så enkelt og attraktivt som mulig for familier å ta steget inn i elektrisk kjøring,” sier Eirik Lorås fra Nord-Auto.

Fastrente i 3 år på lån og leasing

Uansett om du velger å kjøpe eller lease, kan du nyte godt av 2,99% fastrente i 3 år på lån og leasing innen 29. februar. Dette gir deg forutsigbare rentekostnader uavhengig av egenkapital eller innskudd.

GS utstyrsnivå med 10″ navigasjon, teknikkpakke med Pixel Matrix lys, sikkerhetspakke og trådløs mobillader til en verdi av 25 800,-. inkludert i tilbudet, slik at du alltid er klar for ditt neste eventyr.

 

Vinterklar med «Mobilepakken» – For kun et lite tillegg i månedsleien kan du oppgradere til vår Mobilepakke, som inkluderer alt du trenger for en komfortabel og vinterklar kjøreopplevelse, inkludert 17″ komplette vinterhjul, gummimatter, og mye mer.

 

Presseomtaler

Astra Electric har imponert norske biljournalister, som roser modellens praktiske egenskaper og ukompliserte kjøreopplevelse.

«Enklere blir det ikke å hoppe over til elbil»

Du kan gjerne kalle Astra en moderne e-Golf. Altså en litt bedre versjon av modellen som gjorde overgangen til elbil så ukomplisert for mange av oss.

Motor, 21.06.2023

«Prøvekjøring: Opel Astra Electric»

Bortsett fra at den ser unormalt bra ut, er egentlig Opel Astra mest en helt vanlig bil. Som er elektrisk. Det kan være en bedre ting enn du tror.

Bil og Motorbloggen, 21.06.2023