Petter valgte D-MAX som firmabil – for tredje gang!

Petter Austheim i Linjepartner AS er så godt fornøyd med Isuzu D-MAX at han for tredje gang har valgt den som firmabil.

 

For noen uker siden fikk Petter Austheim i Linjepartner tak i sin tredje Isuzu D-MAX fra Nord-Auto. – Valget er enkelt når man er veldig fornøyd, sier Austheim.

– I arbeidssammenheng er jeg avhengig av noe som fungerer. Og skulle bilen ikke fungere, så må jeg ha en god løsning på plass raskt – og der er Nord-Auto enestående, sier Austheim som begrunnelse på hvorfor han igjen har valgt D-MAX fra Nord-Autos avdeling i Steinkjer.

Har en mix av biler i firma
Han er deleier i Linjepartner AS, som er en energientreprenør innen utbygging, installasjon, drift og vedlikehold av høyspennings distribusjonsanlegg. Bilbeholdningen består mest av varebiler, men også pickup.

– Men det er bare jeg som kjører D-MAX pr. nå. Vi ser at det er greit å ha en mix av biler i firmaet. Selv har jeg rett og slett ikke lyst på skapbil. Jeg kjører på skogsbilveier innimellom og synes jeg har mer nytte av å kjøre pickup, forklarer Austheim.

Ekstra komfort med 3. generasjon
Men hva er det med Isuzu D-MAX som gjør at han stadig vender tilbake til den?

– Det er rett og slett selve kvaliteten på bilen. Jeg har kjørt de foregående to generasjonene, men synes at tredjegenerasjonen er ekstra god. Da tenker jeg på dette at Isuzu har tatt personbilen inn i pickup, noe som gjør bilen ekstra god å kjøre. Det er ikke tvil om at det er behagelig å kjøre over 100 mil og samtidig ha det fint rundt seg i bilen. Jeg jobber rundt omkring i hele landet og kjører mye, sier Austheim.

– Ivaretatt som kunde på Nord-Auto
At det ble D-MAX en tredje gang henger også sammen med Nord-Auto som bilforhandler og verksted, forklarer Austheim:

– Her stiller de opp og tar næringsbiler seriøst. Blir jeg i beita, at noe skjer med bilen, så står det en tilsvarende bil mer eller mindre og venter. Nord-Auto er kjempegode til å ivareta kundene sine. Valget er enkelt når man er fornøyd. Da er det ingen vits i å prøve noe annet.

Dermed spørs det om det blir en fjerde generasjonsbil av typen D-MAX på Austheim en gang i framtiden?

– Hehe! Det er jeg nesten sikker på at det vil bli, for å si det sånn!