Steinkjergutten Bendik er Nord-Auto’s nye ansikt.

«Jeg sto hjemme på gårdsplassen og vaska pappas bil for å få ukepenger. For meg var det genialt, tenk jeg kunne tjene penger til lørdagsgodt ved å gjøre noe jeg syntes var fantastisk gøy». 
Bendik (da 7 år gammel)

 

Bendik Selli Skogmo er født og oppvokst i Steinkjer, men har nettopp kjøpt seg hus på Inderøya med forloveden Maren og labradoren Leo. Til tross for sin unge alder (25)  har Bendik tatt fagbrev i salgsfaget, og har over 10 års erfaring med salgsrelaterte jobber. «Man kan si at jeg har jobbet med salg siden jeg var ny konfirmert», smiler Bendik. Han innrømmer at han er langt over middels glad i folk og interessen for bil har han bestandig hatt. 

 

Bilbransjen i en rivende utvikling 

«Det er mye spennende som skjer i bilbransjen fortiden, og jeg er svært takknemlig for at jeg via Nord-Auto kan ta del i denne utviklingen. Jeg tenker spesielt på skiftet til el-bil. Her er det en rivende utvikling og vi i Nord-Auto jobber målbevisst med å være en del av dette skiftet. Bedriften er veldig framoverlent og det er viktig at vi er tidlig ute å råd gir våre næringslivskunder i forbindelse med det grønne skiftet og viktigheten av både rekkevidde, fokus på bærekraft og miljø på bilene som passer deres behov» fortsetter Bendik. 

 

Jeg skaffer den bilen du vil ha.
«Biler for alle, har vært Nord-Auto sitt mantra og det gjør jobben her ekstra kul. Her kan vi faktisk tilby alt av modeller i bruktbil segmentet, og det er herlig å se at vi faktisk lever opp til uttrykket» fortsetter han engasjert. «Ja, jeg kan skaffe deg akkurat den bilen du ønsker.

 

Dyktige kollegaer

En annen styrke ved å jobbe her er at Nord-Auto har et verksted med ansatte som har jobbet her i mange år, her snakker vi bred og kunnskapsrik erfaring. Det er utrolig trygt å ha et så kompetent nettverk av gode kollegaer rundt seg når man jobber med salg. I fellesskap kan vi besvare nesten alle bil spørsmål» avslutter Bendik med et smil og ønsker alle velkommen innom for en kaffekopp og bilprat.