Stolt sponsor av Steinkjer Fotballklubb

 

Visste du at Nord-Auto sponser 2000 kroner til Steinkjer Fotballklubb for hver nybil de selger til SFK-medlemmer?

– Vi har en fast sum i sponsoravtale med klubben fra før av, men oppå den igjen så gir vi 2000 kroner til klubben hvis en kjøper av nybil oppgir klubbmedlemskap. 

Det forklarer daglig leder Øyvind Bjørgan i Nord-Auto mens han sender et knallhard skudd rett i nettet på Guldbergaunet stadion. 

Han spiller nemlig fortsatt fotball selv, Øyvind, om enn på mer treningsnivå enn i konkurranse. 

– Vi er en gjeng karer som har trent innendørs i Stodhallen i ti år. Det blir litt enklere med innendørs fotball, for da krever det ikke at vi er så mange spillere, smiler han, og legger til:

– Men jeg har også spilt for Ogndal, Henning og Bogen. Senest for 4-5 år siden spilte jeg seniorfotball i et par år for Stod.

Vil støtte lokal idrett

Men hvorfor sponser Nord-Auto SFK, egentlig? Vel, Øyvind mener det sier seg selv:

– Vi vil satse på lokal idrett, kort og godt. Det er i SFK de fleste som satser videre på fotball i Steinkjer havner uansett etter hvert og da føler vi at vi favner hele kommunen.

Bak ham på gressbanen står én av bilene som han gleder seg til å selge når den kommer som ren elbil under årsskiftet 2023/2024: Opel Astra. 

– Astraen har vært en ekstremt populær Opel-modell opp gjennom årene, og jeg tror mange venter på å få tak i den i en helelektrisk utgave, sier Øyvind. 

Stasjonsvogn og kombi

Den nye Opel Astraen kommer som både kombi og stasjonsvogn – eller såkalt Sports Tourer. 

– Vi tror spesielt at stasjonsvognutgaven kommer til å slå godt an, ettersom det er få andre elbiler innen dette segmentet fra før. Faktisk er det allerede flere som har vært innom hos oss og spurt om den, forteller Øyvind.

Elutgaven av Opel Astra kommer til å ha en rekkevidde på inntil 418 km (WLTP) og en systemeffekt på 156 hestekrefter. 

– Det er jo generelt en veldig fin og romslig bil som er svært god å kjøre. Og best av alt: Det går an å bestille den allerede, smiler Øyvind. 

ET SPARK FOR SFK: Nord-Auto gir 2000 kroner av hvert nybilkjøp til SFK – så fremt kjøper er klubbmedlem. Det tar daglig leder Øyvind Bjørgan et skikkelig spark for på Guldbergaunet stadion. 

VENTER PÅ EL: Nye helelektriske Opel Astra kommer trolig tidlig på nyåret 2024, da i både kombiutgave og ikke minst: Stasjonsvogn!