SUPERFORNØYD MED OPEL MOKKA-E

 
– Jeg fikk til og med sykkelen til minstemann i bagasjerommet, da var jeg solgt ler Lena Glømmen, fornøyd eier av en Opel Mokka-e.
 
– Opel Mokka-e ble lenge før lansering utpekt som en svært populær bil og det skjønner jeg godt, smiler Lena Glømmen.
Hun jobber til daglig i administrasjonen hos Nord-Auto. Oppvokst i Namsos, men flytta til Steinkjer i ung alder og sier selv at hun er Steinkjerbygg. –Biinteressen min er stor, og da er det ekstra stas å jobbe sammen med gjengen i Nord-Auto. Ny bil var det første jeg kjøpte meg når jeg begynte her, og valget ble lett, det måtte bli en Opel Mokka-e, forteller Lena.
 
Kjører ofte Namsos – Steinkjer
 
– Selv om jeg med familien er bosatt her på Steinkjer, blir det en del turer fram og tilbake til Namsos. Det er deilig og se at jeg fortsatt har 10 mil rekkevidde igjen etter endt tur, sier hun strålende fornøyd. – Man kan si at jeg nå er så absolutt hekta på elbil, og kunne aldri ha tenkt meg noe annet. Da jeg skulle velge bil, var det god rekkevidde, fornuftig pris og i tillegg en tøff bil som gjorde at valget falt på Mokka-e.
– Jeg fikk til og med plass til sykkelen til minstemann i bagasjerommet, ler hun hjertelig. – Da var jeg solgt, her var det virkelig mye bil for pengene. 
 
Elegant bil
 
Den nye Mokka-e ligner ikke tidligere utgaver av Opel, denne ser annerledes ut med sin nye front. – Hele bilen har fått et virkelig ansiktsløft, forteller Lena som innrømmer at hun er nok over gjennomsnittet interessert i bil. – Utseende på den elektriske Mokka-e er blitt mye mer moderne. Bilen har Opel sitt nye Vizor-design, kort fortalt en renere front og renere linjer, spekket med ny teknologi forklarer Lena.
 
 
Rask ladning
 
– Rekkeviddeangst kan man bare glemme, neste generasjonens batteriteknologi gir en rekkevidde på opptil 338 km og bilen lades raskt og enkelt hjemme eller på en offentlig stasjon. På bare en halvtime kan du få opptil 80 % av rekkevidden og det er utrolig snedig, sier en svært fornøyd elbil sjåfør Lena. Hun legger til at bilen har tre ulike kjøreprogram; Normal, Eco og Sport, slik at sjåføren selv kan påvirke batterikapasiteten under kjøring. 
 
Kompakt, men romslig bil
 
– Kupeen føles romslig og den er godt lydisolert, forteller Lena. Den digitale utformingen er praktisk, og er har du digitalt instrumentpanel, parkeringsassistent, panorama ryggekamera, varme i seter og ratt, enkel mobillading og mye mer. Selve bilen er på 4,15 meter og har 350 liter bagasje plass, det vil si at det er en kompakt og liten bil, men samtidig romslig for en familie, jeg er skikkelig fornøyd med bilvalget avslutter Lena Glømmen.