Vurderer du å kjøpe bil? Vi har biler for alle

Nybil? Bruktbil? Varebil? Kom gjerne innom oss i Nord-Auto uansett hvilken bil du ønsker deg!

 

Kanskje er det selger Eirik Ertsås Lorås som møter deg i døra ved vår avdeling i Steinkjer? Velkommen skal du være – uansett hvilken av våre avdelinger du velger å oppsøke!

 

Ser du etter ny bil? Enten det er snakk om en splitter ny bil eller en bruktbil, står vi parat til å hjelpe deg. Våre medarbeiderne på Namsos, Steinkjer, Verdal og Oppdal sørger for at du skal få ypperlig service og tett oppfølging. Hos oss er det trygt å kjøpe bil!

I Nord-Auto leverer vi Opel, Suzuki, Isuzu og Kia som nybilmerker, i tillegg til Peugeot i Oppdal. Vi kan også skaffe alt av bruktbiler i alle prisklasser. Vi har biler for alle.

Vil gi deg det du ønsker deg

Kanskje vet du ikke helt ennå om du har råd til en ny bil og trenger råd? Kanskje du vil sjekke mulighetene for å lease i stedet for å eie? I Nord-Auto bestreber vi oss hele tiden for å kunne gi deg som kunde akkurat det du ønsker deg. Vi hjelper deg gjerne med avveiningene som må til og kan komme med råd om hvilke biler eller leasingalternativ som vil passe for ditt behov. Vi kan til og med komme hjem til deg hvis du vil prøvekjøre en bil hjemmefra! 

Senk skuldrene hos oss

Skulle kjøp av bruktbil være et alternativ, så har vi tilgang til flere hundre biler og sørger for bilkompetansen du trenger for å få akkurat ditt ønske oppfylt. Hos oss kan du senke skuldrene og handle. Vi bidrar med alt fra forsikring, lån, klargjøring av bil og har også godkjent MECA-verksted. Dekkhotell og tectylbehandling for rust er en populære tjenester som mange kunder hos oss benytter seg av.

Kaffen er klar!

Uansett om du ønsker prøvekjøring, tilbud eller gode råd, kan vi garantere at kaffen bestandig er varm her hos oss. Vi ønsker gjerne at du stikker innom en tur, om det så er på hovedkontoret vårt i Steinkjer, eller noen av våre avdelinger i Namsos, Verdal eller Oppdal. 

Vi gleder oss til å treffe deg!